Газови уредби - София, Газов инжекцион - София. Монтаж на газови уредби, Обслужване и гаранция на газови уредби, Газова уредба на промоция, Страхотни цени.

газови уредби и газов инжекцион промоция

0887436182

Бул. ''Искърско шосе" 1А, 1528 НПЗ, София, 1000 Газов инжекцион и газова уредба София

За нас

Газов инжекцион София

AВТОГАЗ СЕРВИЗ GasAuto предлага монтаж на газов инжекцион в София, газови уредби София, диагностика, настройка, гаранционно и извънгаранционно обслужване на всички предлагани системи. Екипа на GasAuto e изграден от висококвалифицирани специалисти с дългогодишна практика в сферата на газовите уредби, следвайки най-новите тенденции и нововъведения в съвременните газови инжекционни системи.
Ръководителят на Gasauto - Bulgaria сервиз - С повече от 10 години опит в областта на автомобилната техника и диагностика на механични проблеми и проблеми с електрониката и тяхното отстраняване.
Повече от 8 години специализира в монтажа, поддръжката и ремонта на автомобилни
газови инсталации - газови инжекциони и конвенционални газови уредби. Той лично диагностицира, прави настройки на автомобилите, следи за качеството на извършените ремонти и монтажи.

Газов инжекцион София | Предимства?

Екологичност

Пропан-бутана е гориво, далеч по-чисто горящо от бензина и дизела – не съдържа сяра, в отделените количества въглеводороди, окиси и двуокиси са в доста по-малки граници. При монтираноето на газов инжекцион или газова уретба означава че освен да пестите пари , вие замърсявате по-малко околната среда с вашите автомобили. Не случайно все повече държави намаляват или напълно премахват данъците на автомобилите на алтернативни горива.

Безопасност

За GasAuto Bulgaria и нашите клиенти това е най-важното. За това при съвременният газов инжекцион София и газова уредба е помислено сериозно – всеки един компонент е
проектиран и изработен, така че дори при тежко ПТП да няма изтичане на газ, което би довело до пожар. Всички системи които монтираме се комплектоват с евро сонда с 5 степенна защита, докато бутилките се изпитват на налягане над 6 пъти по-високо от работното. Всичко това гарантира вашата сигурност и безопасност на пътя, както и спокойствие.

Технология

Gasauto монтира последното поколение газов инжекцион София, което означава че вашия автомобил ще продължи да работи по същия начин, както на бензин, ще си запази мощността (има незначителен спад 3-5 % ), а разхода ще се запази
(в границите на 10-15 % ). Напълно липсват недостатъците на старите системи – гърмене, прекъсване , изгаряне на клапани поради бедни смеси , повреждане на бензиновата система и миризмата на газ.

Снимки

Газов инжекцион София

Газов инжекцион София